Истината за ръчната изработка

Истината за ръчната изработка

Всяко едно изделие “Ivan Ivanov” е създадено с много желание и труд. Преди да достигне до крайната си визия, то преминава през множество и различни процеси, които оформят неговото излъчване. Имайте предвид, че колкото и старателно да е създадено, трудно може да бъде перфектно. В това обаче се крие и известна доза чар, защото нещата, които създаваме стават по-красиви и натурални.

  Не се чувствайте ощетени ако аксесоарът, който сте поръчали не е едно към едно с този, който е на снимката. Абсолютно нормално е и това зависи от множество фактори.

1) имайте предвид, че един цвят изглежда по различен начин на различна светлина, а също така и при различната кожа.

2) рядко изделията ни са напълно еднакви, защото ние не ги клонираме, нито сме пуснали машини, които да изработват стотици бройки, докато ние си почиваме.

3) повечето изделия са с натурален цвят, но понякога (при поръчка от вас за определен цвят например) самите ние ги боядисваме. Кожата на животното рядко е еднаква навсякъде, и заради това е възможно на места да има малки разлики в цветовете.

  Впечатляващото при нас е завършеният вид на нашите изделия. Финишът се прави също ръчно, и това определя цялостната визия на аксесоарите ни. Това е сложен  процес, който често отнема продължително време и изисква прецизност и концентрация. Колкото и да се старае да бъде перфектен обаче, перфектният човек не съществува. Това е и причината, поради която, понякога може да видите по-тъмни цветове околко рамката на аксесоарът.

  Нашите изделия са създадени да бъдат възможно най-естествени и издържливи, за да може да им се радвате и да ви служат дълго време. Поради естественият процес на обработка кожата остава с отворени пори, но цената за това е, че тя лесно може да промени цвета си. Като изобретатели, ние сме перфекционисти, но процесът на работа ни научи да бъдем по-либерални. За това и нашите аксесоари са създадени за хората с отворено съзнание.

Качество и уникалност, съчетани с изкуство и прецизност,

прочети още

Днес ще поговорим за една изключително стара, но много интересна практика за обработка на кожи.

прочети още

Днес ще ви разкажем за една от най-здравите и красиви кожи, наречена Шел Кордован или Кордован. Това е една от малкото кожи, която има свое собствено име. То произлиза от името на града Кордоба в Испания, където тази кожа е била произведена за първи път през VII век.

прочети още

Ще ви разкажем защо е много по-добре да си купите изделие от естествена кожа и ще ви помогнем да се убедите, че няма да сгрешите в избора си.

прочети още

Един от въпросите, които 90% от клиентите си задават когато си купуват облекла, обувки, чанти или аксесоари от кожа, е дали наистина този продукт е от естествена кожа или не.

прочети още

Създаването на красивa и завършенa рамка не е проста задача.

прочети още

Логото е символ, който присъства на абсолютно всеки наш аксесоар.

прочети още

За нас доживотната гаранция означава, че ние заставаме зад всяко едно изделие, което напуска нашата работилница.

прочети още

Вече можем да гравираме вашите инициали, име, дата, или кратки послания. Гравирането е перманентно и няма да избледнее или да се заличи с времето. Текстът ще бъде изчистен и четливо направен.

прочети още

Притежавайки този компактен и удобен монетник под ръка, вие може бързо да реагирате при наличие на по-малки заплащания.

прочети още