Логото е част от дизайна и нашите изделия

Логото е част от дизайна и нашите изделия

  Логото е емблемата, която ни представлява и показва на всички останали, кои сме. То е символ, който присъства на абсолютно всеки наш аксесоар. Това е умишлено създаденият белег, който изобразяваме върху него, за да оставим частица от себе си. Логото е важна част за нас и нашата организация. То представя нас, нашите продукти и ни определя като творци. Помага ни да достигнем до хората, да ни разпознават и ни отличава от другите брандове.

 

  Можете ли да си представите някоя уважаваща себе си марка да свали логото си? Не, разбира се, освен ако не го замени с друго. Това се дължи на следните фактори: 1) Ако няма лого, хората няма да знаят, че даден продукт е създаден от нея. 2) Изглежда непрофесионално. 3) Хората трудно биха се доверили на такава марка.

 

  Всяка организация, фирма, корпорация, или личност има нужда от символ, който да я отличава от другите. Логото е този графичен елемент, който ни помага да бъдем индивидуални и независими. Благодарение на него достигаме по-лесно до хората и ни предоставя възможността да покажем това, което сме създали. Това са най-важните фактори, поради които ние използваме нашето лого и ще продължим да го правим занапред.

 

Качество и уникалност, съчетани с изкуство и прецизност,

прочети още

Днес ще поговорим за една изключително стара, но много интересна практика за обработка на кожи.

прочети още

Днес ще ви разкажем за една от най-здравите и красиви кожи, наречена Шел Кордован или Кордован. Това е една от малкото кожи, която има свое собствено име. То произлиза от името на града Кордоба в Испания, където тази кожа е била произведена за първи път през VII век.

прочети още

Ще ви разкажем защо е много по-добре да си купите изделие от естествена кожа и ще ви помогнем да се убедите, че няма да сгрешите в избора си.

прочети още

Един от въпросите, които 90% от клиентите си задават когато си купуват облекла, обувки, чанти или аксесоари от кожа, е дали наистина този продукт е от естествена кожа или не.

прочети още

Създаването на красивa и завършенa рамка не е проста задача.

прочети още

Впечатляващото при нас е завършеният вид на нашите изделия. Финишът се прави също ръчно и това определя цялостната визия на аксесоарите ни. Това е сложен процес, който често отнема продължително време и изисква прецизност и концентрация.

прочети още

За нас доживотната гаранция означава, че ние заставаме зад всяко едно изделие, което напуска нашата работилница.

прочети още

Вече можем да гравираме вашите инициали, име, дата, или кратки послания. Гравирането е перманентно и няма да избледнее или да се заличи с времето. Текстът ще бъде изчистен и четливо направен.

прочети още

Притежавайки този компактен и удобен монетник под ръка, вие може бързо да реагирате при наличие на по-малки заплащания.

прочети още