Красивият финиш

Красивият финиш

  За да бъде завършен един аксесоар, той преминава през множество и различни етапи на обработка. Последният е финишът, при който кожата бива третирана с естествени материали и се създава красива полирана рамка. Тази рамка оформя и заобля периферията на изделието и прави така че да изглежда завършено.

  Оформянето на ръба е процес, който изисква време и физически усилия. Създаването на красивa и завършенa рамка не е проста задача. Понякога дори отнема повече време, отколкото да бъде зашито изделието. Също така за неговият завършен вид се използват няколко различни инструмента.

  Тази крайна обработка променя цялостно видът на изделието, и го прави значително по-красиво. Това действие придава голяма ценност на създадения аксесоар, поради трудът и времето, които са вложени, за да бъде постигната крайната цел. Рамката е живото доказателство, че понякога малките неща, водят до най-големите промени. „Ivan Ivanov” винаги е работил и ще работи със стил и професионализъм.

  Ръбът може да бъде сравнен с рамка на картина. Ако една красива картина има нисък клас рамка, то картината ще изпъкне на преден план. От друга страна, ако красивата картина има и красива рамка, то те двете биха се допълнили взаимно в нещо грандиозно. Давам сравнение с картината, защото смятам, че това, което правим само по себе си също е изкуство.

  Всеки изминал ден е урок за нас. Ние се учим и развиваме, трупаме нови знания, откриваме нови методи и ни идват разнообразни идеи, които смело прилагаме в действие. Не спираме да се развиваме, за да можем да ви предоставим най-доброто. Ние ценим нашето време, труд и усилия и винаги даваме максимума от себе си. Точно заради това не можем да допуснем нещо некачествено, да напусне нашата работилница.

 

Качество и уникалност, съчетани с изкуство и прецизност,

прочети още

Днес ще поговорим за една изключително стара, но много интересна практика за обработка на кожи.

прочети още

Днес ще ви разкажем за една от най-здравите и красиви кожи, наречена Шел Кордован или Кордован. Това е една от малкото кожи, която има свое собствено име. То произлиза от името на града Кордоба в Испания, където тази кожа е била произведена за първи път през VII век.

прочети още

Ще ви разкажем защо е много по-добре да си купите изделие от естествена кожа и ще ви помогнем да се убедите, че няма да сгрешите в избора си.

прочети още

Един от въпросите, които 90% от клиентите си задават когато си купуват облекла, обувки, чанти или аксесоари от кожа, е дали наистина този продукт е от естествена кожа или не.

прочети още

Логото е символ, който присъства на абсолютно всеки наш аксесоар.

прочети още

Впечатляващото при нас е завършеният вид на нашите изделия. Финишът се прави също ръчно и това определя цялостната визия на аксесоарите ни. Това е сложен процес, който често отнема продължително време и изисква прецизност и концентрация.

прочети още

За нас доживотната гаранция означава, че ние заставаме зад всяко едно изделие, което напуска нашата работилница.

прочети още

Вече можем да гравираме вашите инициали, име, дата, или кратки послания. Гравирането е перманентно и няма да избледнее или да се заличи с времето. Текстът ще бъде изчистен и четливо направен.

прочети още

Притежавайки този компактен и удобен монетник под ръка, вие може бързо да реагирате при наличие на по-малки заплащания.

прочети още