Политика за поверителност

  ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ: От април 2016 година

 

  Тази Декларация за поверителност описва използването на лична информация, която можете да предоставите на този Сайт. Политиката може да се променя периодично без уведомяване, затова моля, посетете тази Политика, когато използвате този Сайт. Тази Декларация за поверителност не се отнася за практиките на трети лица, които не притежаваме или контролираме, включително, но не само, уебсайтове, услуги и приложения на трети страни, които избирате да осъществявате чрез Сайта или хора, които не управляваме или наемаме. Въпреки че се опитваме да улесним достъпа само до услугите на трети страни, които споделят уважението към вашата поверителност, ние не носим отговорност за съдържанието или декларацията за поверителност на тези Услуги на трети лица. Препоръчваме Ви внимателно да прегледате правилата за поверителност на всички Услуги на трети страни, до които осъществявате достъп.

 

  По този начин ще се справим с информацията, която научаваме за вас от посещението ви на нашия уеб сайт.

 

  Предоставената от Вас информация

  Може да ви поискаме вашето име, възраст, адрес на улица, град, държава, пощенски код, имейл адрес, коментари, предложения или друга информация. Освен това името на домейна ви ще бъде автоматично разпознато, когато посетите нашия сайт. Имайте предвид, че никога няма да ви изпратим имейл, за да поискате паролата или друга информация за потребителския профил; ако получите такъв, изпратете ни го.

  Ние ще използваме тази информация само за нашите собствени вътрешни цели. Въпреки това, когато извършвате плащания на този сайт, Вие правите това чрез трети страни (като компании за кредитни карти като Visa, American Express и PayPal). Тези трети страни могат да имат правила за поверителност, които се различават от тези на II, и ваша отговорност е да прегледате съответните им правила. Вие приемате, че II няма да носи никаква отговорност във връзка с такива продукти, услуги или използване на вашата информация.

  Може също така да използваме вашата информация, за да ви изпращаме имейли, съдържащи актуализации, информация, съобщения за новости и анкети. Ще ви бъде предоставена възможност да се откажете от получаването на такива имейли.

 

Информация, която ни давате:

  Ние никога няма да споделяме информация, която получаваме от Вас, освен ако: (а) имаме вашето разрешение да споделяме тази информация; (б) предварително ви уведомихме, че информацията ще бъде споделена и с кого; или (в) тази информация е съвкупна информация или друга информация, която не ви идентифицира. Имайте предвид, че Сайтът е публичен и по този начин всяка информация, която ни предоставяте чрез публикуваното съдържание, ще бъде обществена и нямаме никакъв контрол върху други, които могат да използват предоставената от Вас Публична информация.

 

Информацията за нашата защита и за защитата на другите: 

 

  Ние си запазваме правото да получаваме, съхраняваме и разкриваме всяка информация, която според нас е необходима, по свое усмотрение, за (1) задоволяване на всеки закон, регулация, правен процес, правителствена молба или правителствена заповед; (2) да прилагаме тази Политика за защита на личните данни и нашите Условия за ползване, включително разследване на потенциални нарушения; (3) откриване, предотвратяване или по друг начин справяне с измами, сигурност или технически проблеми (включително обмен на информация с други компании и организации за защита от измами и предотвратяване на спам/злонамерен софтуер); (4) да отговаряте на заявки за поддръжка на потребителите или (5) да защитавате правата, имуществото, здравето или безопасността на нас, на нашите потребители, на трети лица, или на обществото като цяло.

 

  Информация, която споделяме по Ваша заявка

  Ако поискате от нас да предоставим информация, която имаме за потребителския Ви профил, ще направим това, ако е разумно и не прекомерно обременяващо.

 

  ЧРЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА. АКО НЕ ПРИЕМАТЕ НАШАТА ЗАЩИТА, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ САЙТ. РЕЗЕРВИРАМЕ ПРАВОТО (ГАРАНТИРАЙКИ ВИ НАШАТА ПЪЛНА ДИСКРЕТНОСТ) ЗА ПРОМЯНА, ДОПУСКАНЕ ИЛИ ПРЕМАХВАНЕ НА РАЗДЕЛИ НА ТАЗИ ПОЛИТИКА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. МОЛЯ, СЛЕДЕТЕ ПЕРИОДИЧНО ЗА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ, КОИТО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ОТНОСНО ПОЛИТИКАТА НА САЙТА. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ САЙТ СЛЕД ПРОМЕНИТЕ В ТЕЗИ УСЛОВИЯ ОЗНАЧАВА ЧЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ ПРОМЕНИ.

 

 

Благодарим Ви, че посетихте нашия сайт.