Предмети, които трябва да премахнете от портфейла си

Предмети, които трябва да премахнете от портфейла си

  Повечето от нас имаме навика да претъпкваме портфейлите си, просто защото мислим, че "онази бележка от магазина" ни е "много важна". Наскоро прегледах портфела си и реших да се отърва от ненужните вещи и усетих лекотата, която поначало трябва да има един минималистичен портфейл. Съветът ми към вас е, да последвате моя пример, и да се освободите от ненужното.

 

- Напомняния, бележки и записки.

  Най-често остават затрупани с картите, или други ненужни неща, които ги закриват и това прави присъствието им в портфейлa ви незначително. Ако имате да свършите задача в срок, или просто искате да се подсетите за нещо има далеч по-лесни и удобни начини. Можете да си направите известие на телефонa например, даже куп известия за цял месец.

 

- Снимки, картички, късметчета

 В 21 век всеки притежава телефон, компютър/лаптоп и има бърз и лесен достъп до всичко, което иска да види. Защо трябва да претъпкваме портфейла си с хартиени носители, когато просто можем да отворим телефона с един клик и да разгледаме архивите с фотосесии.

 

 - Карти и документи, които не използваме всеки ден

  Не рискувайте да загубите важни документи, които не ви се налага да използвате, но все така упорито държите в портфейла си. Тяхното място е във вашия дом. Също така не е нужно да увеличавате излишно обема на вашия минималистичен портфейл с абонаментни карти и въобще неща, които няма да използвате във всекидневието си.

 

Качество и уникалност, съчетани с изкуство и прецизност,

прочети още

Днес ще поговорим за една изключително стара, но много интересна практика за обработка на кожи.

прочети още

Днес ще ви разкажем за една от най-здравите и красиви кожи, наречена Шел Кордован или Кордован. Това е една от малкото кожи, която има свое собствено име. То произлиза от името на града Кордоба в Испания, където тази кожа е била произведена за първи път през VII век.

прочети още

Ще ви разкажем защо е много по-добре да си купите изделие от естествена кожа и ще ви помогнем да се убедите, че няма да сгрешите в избора си.

прочети още

Един от въпросите, които 90% от клиентите си задават когато си купуват облекла, обувки, чанти или аксесоари от кожа, е дали наистина този продукт е от естествена кожа или не.

прочети още

Създаването на красивa и завършенa рамка не е проста задача.

прочети още

Логото е символ, който присъства на абсолютно всеки наш аксесоар.

прочети още

Впечатляващото при нас е завършеният вид на нашите изделия. Финишът се прави също ръчно и това определя цялостната визия на аксесоарите ни. Това е сложен процес, който често отнема продължително време и изисква прецизност и концентрация.

прочети още

За нас доживотната гаранция означава, че ние заставаме зад всяко едно изделие, което напуска нашата работилница.

прочети още

Вече можем да гравираме вашите инициали, име, дата, или кратки послания. Гравирането е перманентно и няма да избледнее или да се заличи с времето. Текстът ще бъде изчистен и четливо направен.

прочети още

Притежавайки този компактен и удобен монетник под ръка, вие може бързо да реагирате при наличие на по-малки заплащания.

прочети още