Често задавани въпроси (FAQ)

?
Въпроси и отговори

Най-често задаваните въпроси.

 

 

  1. Какво означава: „Доживотна гаранция”?

- Това е гаранцията, която ние даваме за нашите аксесоари. Под „доживотна гаранция” имаме предвид, че ако изделието е повредено при изработката, или ако шевът се разшие в следствие на времето, ние ще го поправим безплатно. Гаранцията разбира се не включва изделия, които са повредени поради неподдръжка, небрежност и злоупотреба (следи от животни, пералня, нарязвания с остри предмети и тн).

 

 

  1. Мога ли да върна стоката обратно?

В случай, че решите, че аксесоарът не ви допада и не желаете да го използвате, може да го върнете и да получите обратно вашите пари в срок до 14 дни. За целта трябва да бъдат покрити следните изисквания:

 

- Да върнете стоката в състоянието в което сте я получили. През този период тя не трябва да бъде използвана по никакъв начин (да няма следи от употреба)

- Да бъде опакована в кутийката и да има бележка с причината поради която връщате аксесоарът (свържете се с нас, преди това).

- Доставката е за ваша сметка.

- След като получим и направим преглед на стоката, вие ще получите обратен отговор и вашите пари, в случай че другите изисквания са спазени.

 

 

  1. Къде се създават продуктите: „Иван Иванов”?

  В една малка работилница в китният люляков град (Ловеч). За нас изкуството е ценно и е все още живо. Ако не друго, поне младите хора ще се стараем да го поддържаме така.

 

 

  1. Какво представлява гравирането?

  Ние гравираме нашето лого с печат, а понякога с лазер. Логото на ИИ присъства на всеки наш аксесоар.  Може да бъде гравирано допълнително съдържание за вашето изделие в следните случаи:

 

- Може да бъде гравирано ваше име, инициал, или дата

- Работим с шрифт Times New Roman и Book Antiqua

 

 

  1. Колко време отнема пристигането на поръчката?

За територията на страната, чрез куриерска фирма отнема 1 работен ден.

 

 

  1. Как да се грижа за коженият си аксесоар?

Имайте предвид, че всичко създадено от естествена кожа (точно както и вашата собствена кожа) има нужда от поддръжка. Слънчевата светлина например влияе много благоприятно на нашите кожи. Кожата която използваме е дишашща и образува патина. Макар да е обработена тя все още има отворени пори, чрез които да попива благоприятни масла. С времето кожата става уникална, точно както този, който я използва.
  За поддръжка препоръчвам кондиционер. Може да видите в графата: „козметика за кожата”.

 

 

  1. Всеки аксесоар ли изглежда както е на снимката?

Не. Поради фактът, че всяка кожа попива боята по различен начин. Друг фактор е, че човешкият труд понякога създава малки несъвършенства. Различните телефони и камери заснемат по различен начин с различни контрасти, но ние се стараем да представим максимално реално видът на аксесоарите.

 

 

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас