Доживотна гаранция
Доживотна гаранция

  Продуктите “Ivan Ivanov” по начало са създадени да бъдат вечни, поради това ние използваме само висококачествени кожи и естествени материали. Дадохме си обещание, че няма да минаваме по преките пътища, защото процесът на създадване на нещо красиво и качествено не може да стане мигновено. Почитателите на “Ivan Ivanov” аксесоарите очакват красиво изработени кожени изделия, които са дълготрайни, а ние от своя страна се стараем максимално да покрием това изискване, давайки ви 100% доживотна гаранция.

 

  Нашата гаранция не важи за нормалните козметични  промени като стадиите на износване на продуктът (при недостатъчно добра поддръжка кожата се захабява), както и за инцидентни наранявания или изцапвания (поради ваша грешка). Имайте предвид, че е абсолютно нормално да очаквате някои естествени промени върху кожата, като: гънки, цветови промени (потъмняване, защото кожата е с отворени пори) и/или малки белези. Това е поради фактът, че кожата е натурална и е обработвана с естествени материали. Тя ще се променя според вас и начинът ви на живот. Ние смятаме, че тези уникални характеристики оставят своите красиви белези и спомени върху вашите аксесоари, но този процес ги разкрасява. Колкото по-активно живеете, толкова по-лесно вашите продукти ще придобият патина.

 

  Имайте предвид, че дори да са направени от камък, вашите продукти пак ще се износят с времето. Така че, ако по някакъв начин вашият шев се захаби (на място, където е по-често докосвано или има триене), или металното копче се захаби, или падне, моля свържете се с нас и ние ще се опитаме да го оправим. Отново, това важи в случай на вашето разумно използване и поддръжка.

 

  Ако по наша вина (вследствие на слаба изработка например) вашият аксесоар се разкъса, счупи, или е използван дефектен материал, ние поемаме отговорността да го оправим безплатно.

 

  Доживотната гаранция е специално за издържливостта на продуктът, който сме създали, не за собственикът му. В случай, че вие повредите вашето изделие, ние бихме могли да го поправим по наше усмотрение.

 

  За нас доживотната гаранция означава, че ние заставаме зад всяко едно изделие, което напуска нашата работилница. Продуктите, които създаваме са създадени да бъдат здрави и издържливи. Когато закупите нещо от нас, вие инвестирате в нещо качествено. Всяко едно изделие е ръчно изработено, обработвано и тествано, за да измине дълъг път и да ви служи завинаги. Гаранцията важи в случай, че редовно използвате вашият кондиционер за кожа и се грижите за вашият аксесоар (да не го заливате, перете, или захвърляте на места, където може да бъде наранен).