Торбичка за монети

Торбичка за монети

Торбичка за монети:

 

  В днешно време портфейлът е неотлъчна част от нашето ежедневие. Той е удобно и полезно средство, което съхранява вашите пари и документи. Факт е, че дори тези от вас, които не сте върли привърженици на портфейлите се нуждаете от един компактен и олекотен минималистичен модел, който да побира вашите банкноти и карти. Тук идва и нуждата от монетник. Независимо, дали ползвате минималистичният портфейл за удоволствие и защото смятате, че е красив, или само от крайна необходимост, докато използваме пари, торбичката за монети винаги ще намира приложение за вас.

- Монетите са тежки и понякога може да дойдат неочаквано в голям размер (например при получаване на ресто). Не всеки би се чувствал добре, ако тези монети разтягат портфелът му, или го правят по-тежък. Също така в днешно време е немислимо просто да бъдат изсипани и да дрънкат във вашият джоб. Един такъв монетник може да ви спести всички тези тревоги без да ви бъде в тежест. Точно обратното. Иначе казано – организиране на парите ви. 

- Притежавайки този компактен и удобен монетник под ръка, вие може бързо да реагирате при наличие на по-малки заплащания. Особено полезно е, когато пътувате през границата и ви се налага да плащате  такса за изминато разстояние на съответните кабинки. Тогава трябва да бъдете заредени с монети. 

- Друго приложение е, когато събирате монетите от ресто и решавате да ги използвате, или уедрите в кварталния магазин. Пренасянето им в монетник е далеч по-стилно и удобно, отколкото в найлонови пликове, които са забележими и привличат ненужни погледи. 

- Спокойно можете да оставяте парите за закуска, училище, или дневни за вашите деца, без да се налага да ви питат, или да имат достъп до портфейлът ви. 

  - Монетникът ви позволява да следите наличността на вашите пари и не натежава излишно на вашият ежедневен портфейл. Като човек, който не обича да използва монети, смея да кажа, че благодарение на този аксесоар се чувствам страхотно при тяхната употреба и съхранение.

 

 

 

Качество и уникалност, съчетани с изкуство и прецизност,

прочети още

Днес ще поговорим за една изключително стара, но много интересна практика за обработка на кожи.

прочети още

Днес ще ви разкажем за една от най-здравите и красиви кожи, наречена Шел Кордован или Кордован. Това е една от малкото кожи, която има свое собствено име. То произлиза от името на града Кордоба в Испания, където тази кожа е била произведена за първи път през VII век.

прочети още

Ще ви разкажем защо е много по-добре да си купите изделие от естествена кожа и ще ви помогнем да се убедите, че няма да сгрешите в избора си.

прочети още

Един от въпросите, които 90% от клиентите си задават когато си купуват облекла, обувки, чанти или аксесоари от кожа, е дали наистина този продукт е от естествена кожа или не.

прочети още

Създаването на красивa и завършенa рамка не е проста задача.

прочети още

Логото е символ, който присъства на абсолютно всеки наш аксесоар.

прочети още

Впечатляващото при нас е завършеният вид на нашите изделия. Финишът се прави също ръчно и това определя цялостната визия на аксесоарите ни. Това е сложен процес, който често отнема продължително време и изисква прецизност и концентрация.

прочети още

За нас доживотната гаранция означава, че ние заставаме зад всяко едно изделие, което напуска нашата работилница.

прочети още

Вече можем да гравираме вашите инициали, име, дата, или кратки послания. Гравирането е перманентно и няма да избледнее или да се заличи с времето. Текстът ще бъде изчистен и четливо направен.

прочети още