Аntico Sentiero Leather

Аntico Sentiero Leather
Представяме ви нашата кожа Аntico Sentiero, внимателно изработена с помощта на традиционни методи за растително дъбене.
 
Нашата кожа "Аntico Sentiero" е ръчно изработена, като гарантира най-голямото внимание към детайла.
Тази висококачествена тележка кожа е боядисана и завършена с артистична нотка, което води до уникални текстури и цветови вариации, които със сигурност ще впечатлят. Тя предлага възможността да създадете изключителни и индивидуални продукти, които са неповторими и отразяват усещането за ръчна изработка и изкуство.
 
Процес на производство:
Производството на ръчно направена естествена телешка кожа в малък тираж изисква внимание към детайлите и майсторство. Естествената кожа се подбира с грижа и внимание, като се избират само най-качествените парчета, които отговарят на високите стандарти за изработка.

След подбора на кожата, тя се поставя под грижливо контролирани условия, където започва процесът на обработка. Първоначално се извършва почистване и обезмасляване на кожата, за да се премахнат всички примеси и нечистотии. След това се извършва техника на боядисване, която се осъществява ръчно с внимание към детайлите.

Важна част от процеса е и състаряването на кожата. Това се постига чрез прилагане на специални техники и тайни формули, които придават на кожата вид на вековна старина. Така се създава уникалност и характер на всяка отделна парче кожа.

След приключване на обработката и състаряването, кожата се подлага на финални процеси като полиране и защита. Това осигурява качествено и издръжливо покритие, което подчертава нейната естетиката и дълготрайност.
 
 
"Аntico Sentiero" е много мазна и навосъчена, осигурявайки издръжлива текстура, която ще патинира значително с течение на времето.
 
 
 

Днес ще поговорим за една изключително стара, но много интересна практика за обработка на кожи.

прочети още

Днес ще ви разкажем за една от най-здравите и красиви кожи, наречена Шел Кордован или Кордован. Това е една от малкото кожи, която има свое собствено име. То произлиза от името на града Кордоба в Испания, където тази кожа е била произведена за първи път през VII век.

прочети още

Ще ви разкажем защо е много по-добре да си купите изделие от естествена кожа и ще ви помогнем да се убедите, че няма да сгрешите в избора си.

прочети още

Един от въпросите, които 90% от клиентите си задават когато си купуват облекла, обувки, чанти или аксесоари от кожа, е дали наистина този продукт е от естествена кожа или не.

прочети още

Създаването на красивa и завършенa рамка не е проста задача.

прочети още

Логото е символ, който присъства на абсолютно всеки наш аксесоар.

прочети още

Впечатляващото при нас е завършеният вид на нашите изделия. Финишът се прави също ръчно и това определя цялостната визия на аксесоарите ни. Това е сложен процес, който често отнема продължително време и изисква прецизност и концентрация.

прочети още

За нас доживотната гаранция означава, че ние заставаме зад всяко едно изделие, което напуска нашата работилница.

прочети още

Вече можем да гравираме вашите инициали, име, дата, или кратки послания. Гравирането е перманентно и няма да избледнее или да се заличи с времето. Текстът ще бъде изчистен и четливо направен.

прочети още

Притежавайки този компактен и удобен монетник под ръка, вие може бързо да реагирате при наличие на по-малки заплащания.

прочети още