За нас
За нас

 В продължение на години „BY IVAN” създава висококачествени кожени изделия, обработвани с натурални био продукти. Моите аксесоари са специално изобретени за ценителите на качествените продукти и изчистеният дизайн. Създадени са за хора без предразсъдъци, които не се страхуват да стъпят в неустойчива среда и да опитат нещо ново. В продължение на години влагах част от себе си в тези изделия, докато не се превърнаха в това, което са днес – качество и дизайн.

  Всеки „BY IVAN” продукт е направен ръчно, което отнема време и усилия. Аз ценя човешкият труд и се гордея със себе си, когато успея сам да надделея над препятствията. Влагам емоция… страст в сътворяването на тези изделия, защото обичам да създавам и искрено се радвам, когато и други обикнат това, което съм създал. Продуктите са създадене от здрава телешка кожа, която ми позволява да Ви предоставя вечно издържливи и качествени продукти.

  Процесът на обработка е продължителен, но за сметка на това качествен, защото качеството е нашето второ Аз. За да бъде кожата гладка и още по-здрава използвам различни природни продукти, които са създадени както за грижа към кожата, така и към човекът. Всичко е натурално и чисто, обработено в домашни условия и изолирано от вредни вещества. Сред тях са пчелен восък и натурални масла.

 Идеята да създавам кожени аксесоари се породи случайно. Дълго време се любувах на чужди кожени изделия, докато един ден не реших да направя първата крачка и да създам свои. В началото те ми служеха за лична употреба и се радвах на самото удоволствие от изобретяването им, докато и други не проявиха интерес към тях. Започнах бавно и предпазливо, но уверено, с желание и любов. Влагах големи усилия и изпитвах огромно удоволствие от това, което правех. Впоследствие моделите станаха по-иновативни и интересни, пасващи на градската естетика. До този момент „Ivan Ivanov” предлага различни модели картодържачи, мъжки и дамски портмонета, чанти и колани, чиито дизайн има различни форми, цветове и е специален сам по себе си.

  Следете мен, както и моето развитие, за да се възползвате от едни от най-качествените и естествени продукти на територията на страната. Подхождам с увереност, самочувствие и желание, приветствайки ви в моят свят, предоставяйки ви своите творения. Добре дошли и пак заповядайте.

 

 

 

 

 

 

Ivan Ivanov 2018 - 2019

Coming soon on www.ivanivanov-store.com